Jövő-Háza Bt.
referenciak
hoszivattyus futes
A készház-építés menete

 

A könnyűszerkezetes házak építésének rendkívüli előnye az időjárási viszontagságoktól független, kivételesen gyors kivitelezés.

A kulcsrakész faszerkezetes készházak falai hossztoldott-ragasztott, szárított faanyagból készülnek, a vázszerkezetben ásványgyapot szigeteléssel, mindkét oldalon gipszrost borítással, belső oldalon párazáró fóliával. A falakat gyártmányterv alapján üzemünkben méretpontosan előre legyártjuk.

Így a legkorszerűbb eljárásokkal tudjuk a panelos faház elemeit elkészíteni, majd a helyszínre szállítani, és ott egy fél nap alatt daru segítségével összeszerelni.

A következő fázis a födémszerkezet statikai terv alapján való elkészítése vastag gyapot szigeteléssel és gipszkarton mennyezettel. Továbbá a tetőszerkezet kialakítása I. osztályú fenyőgerendákból, láng és gombamentesítő anyaggal kezelve, melyre ezután betoncserép fedés kerül, színes alumínium csatornával és lefolyókkal. A készház födém- és tetőszerkezetének elkészítése körülbelül egy napot igényel.

A családi vagy passzívházak kivitelezésének ugyanúgy része a villanyszerelés, a gépészeti rendszerek és nyílászárók beépítése, illetve a festés és a burkolás.

A könnyűszerkezetes ház fűtési rendszer alapáron padló és radiátor fűtés kombinációjával készül, kondenzációs melegvíztárolós gázkazánnal. A hőszivattyús rendszer az egyik legmodernebb fűtési technológia, melyet a hatékonyság érdekében érdemes már a tervezés szakaszában kialakítani.

Válassza a családiházak építésének esztétikus, gyors, költség- és energiahatékony módját, és élvezze hosszú távon sokrétű előnyeit!

Jövő-Háza Bt.

Faszerkezetes családi házak, passzívházak építése szakértelemmel, a legkorszerűbb technológiával.

06-20/800-7717

Központi telephely:
Mosonmagyaróvár, Gyertyán u. 8.

Soproni irodánk:
Sopron, Füredi sétány 2/A

 

Minden jog fenntartva © Jövő-Háza Bt. | Készítette: Click Solutions

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.