Jövő-Háza Bt.
referenciak
hoszivattyus futes

Technológia

Könnyűszerkezetes készházaink megújuló energiaforrásokat és a legkorszerűbb technológiákat segítségül hívva készülnek. Olyan modern otthont szeretne, amelynek építése alig növeli ökológiai lábnyomát, és fenntartása is takarékos? Válassza rendkívüli kényelmet biztosító kulcsrakész otthonainkat!

Tekintse meg referenciáinkat!


 

Mi is az a passzívház tulajdonképpen?

Mi is az a passzívház tulajdonképpen?

A passzívházak energiatakarékos szigetelési és gépészeti megoldásokat használnak, illetve a lehető legnagyobb mértékben szavatolják a hővisszanyerést, így éves energiaigényük csupán 15 kWh/m2.

Faszerkezetes családi házaink műszaki tartalma

Faszerkezetes családi házaink műszaki tartalma

Számunkra kiemelkedően fontos, hogy készházaink a legmodernebb faház építésre vonatkozó műszaki tartalommal rendelkezzenek. A kivitelezés része az alapozás, a faváz-, födém és tetőszerkezet kialakítása, a gépészeti -és villamos rendszerek kiépítése, nyílászárók beépítése, illetve a festés és a burkolás.

Tekintse meg panelos készház típusterveinket!

Tekintse meg panelos készház típusterveinket!

A készházak kivitelezése többek között azért is olyan gyors és költséghatékony, mert nálunk jól kipróbált, esztétikus, mégis az Ön igényeihez igazítható típustervek közül válogathat. Válogasson a különböző variációk között!

Mit kell tudni a hőszivattyús fűtési rendszerekről?

Mit kell tudni a hőszivattyús fűtési rendszerekről?

A hőszivattyús fűtés jelenleg az egyik legmodernebb fűtési technológia, mely alkalmas a gáz- vagy más fűtési módok lecserélésére. A levegő-víz hőszivattyús rendszerek akkor a leghatékonyabbak, ha az épületet már a tervezés szakaszában ehhez mérten alakítják ki.

Néhány szó a könnyűszerkezetes készházakról

Néhány szó a könnyűszerkezetes készházakról

A könnyűszerkezetes készházak szerkezeti elemei az ügyfeleink által jóváhagyott tervek alapján üzemünkben előzetesen kerülnek legyártásra, így azokat az építési helyszínen már jóformán csak össze kell szerelni. Válassza az építkezés gyors, pénztárcabarát és hatékony módját!

Jövő-Háza Bt.

Faszerkezetes családi házak, passzívházak építése szakértelemmel, a legkorszerűbb technológiával.

06-20/800-7717

Központi telephely:
Mosonmagyaróvár, Gyertyán u. 8.

Soproni irodánk:
Sopron, Füredi sétány 2/A

 

Minden jog fenntartva © Jövő-Háza Bt. | Készítette: Click Solutions

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.